Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek

 

Az alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek ( továbbiakban ÁSZF ) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik.

 

Egyrészről a aquamarim.hu internetes áruházban vevői megrendelést leadó mindennemü természetes és jogi személy ( továbbiakban a Vevő ) másrészről a aquamarim.hu internetes áruház üzemeltetője a Aqua-Marim Kft ( továbbiakban Eladó)

 

Az internetes áruházban leadott minden rendelésre az ÁSZF az irányadó. A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő feltétel nélkül elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a aquamarim.hu honlapon leadott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi szerződés jön létre

A szerződés tárgya a aquamarim.hu internetes áruházban található mindazon árucikk amire a Vevő megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó információs oldalakon találja meg.

A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja és igényeinek mindenben eleget tevőnek ismeri el.

 

A aquamarim.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni csak az áruház honlapján, regisztrálás után lehet, a nap 24 órájában. A regisztráláskor kérjük az adatok pontos megadását! A rendeléshez kapcsolódó mindennemü kéréssel bizalommal fordulhat Ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Cégregiszteres bejelentkezés esetén a szállítási és fizetési feltételek egyedi megállapodás alapján.

 

Minimális rendelési érték nincs!

 

A Vevő az áru átvételekor a futárnak fizet készpénzben

A szállítást egy professzionális futárszolgálati partnerünk végzi, így biztosíthatjuk a megrendelt áru sértetlen és biztonságos célbajutását.

 

A szállításidíj 990,Ft , 15.000 FT értékhatártól pedig ingyenes.

Csomagolási díjat nem számolunk fel.

 

A szállítási határidő 1-2 nap. A napokon mindig munkanapokat kell érteni. A szállítás hétvégén és ünnepnapokon szünetel.

 

Lehetősége van a Vevőnek konkrét időpontra egyeztetni a kiszállítást amennyiben ezt az Ügyfélszolgálatunkon előre jelzi.

 

Fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet értelmében a Vásárlónak jogában áll 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik amikor a Vásárló a csomagot átvette. A visszaküldött áru ellenértékét az Eladó a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül visszajuttatja a Vevőnek. Ez kizárólag átutalással történik

Az áru visszaküldése kizárólag normál postai küldeményként lehetséges! Utánvételes csomagokat nem veszünk át! A rendelet értelmében a felmerüló postázási költség a Vevőt terheli! Csakis kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolásban visszaszolgáltatott termék után köteles az Eladó a teljes vételárat visszatéríteni!

A vásárlástól számított 8 napon belül termékeinkre cseregaranciát biztosítunk.

 

 

A aquamarim.hu kijelenti, hogy minden adatot titkosan kezel. A hatályos adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseit betartja.


Akciós termék

Stone univerzális táska XL

Stone univerzális táska XL

Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: XL
Szín: Szürke
Anyaga: 100% Polyester...
Ár 27% áfával: 5 190,- Ft
Akciós ár 27% áfával: 2 700,- Ft