Classic Plus Fekete fali WC-papírtartó polccal – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc

Új
Cikkszám: 279045PL
3-4 hét szallítási idő
Ár 27% áfával: 14 935,- Ft
Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 14x14x10 cm
Szín: fekete
Anyaga: acél, speciális fekete bevonattal
A WENKO innovatív Classic Plus sorozata ötvözi a trendi formákat és a kiváló minőséget.
Az egység csomag tartalmazza a fúrás nélküli felszereléshez szüksége Power-Loc adaptereket
és csavarokat és tipliket is falra szerelését, így Ön dönt, hogy fúr vagy ragaszt.
Ragasztható sima, durva és kissé egyenetlen felületre (csempe, kő, üveg, beton, fém, fa, műanyag)
tartósan megterhelhetők akár 80 kg húzóerővel is. Tisztítás: semleges tisztítószerrel.

A praktikus Classic Plus Black WC-papír tartón mindig kéznél van a WC-papír a fürdőszobában és a WC-ben. Különösen okos: a WC-papír tartó kiegészítő polccal van ellátva a higiéniai eszközök számára. Az okos telefonok, mobiltelefonok és hasonlók itt is biztonságos tárolóhelyet találnak.
A WENKO innovatív Classic Plus fekete sorozat kombinálja a trendi formákat és a kiváló minőséget. Az acél sorozat fürdőszobai kiegészítői speciális fekete bevonattal vannak ellátva, amely kiváló minőségű rozsdavédelmet biztosít. Az ipari stílusú divatos fürdőszoba sorozat minden fürdőszobai stílushoz hozzáad. Egyszerű kialakításukkal és erős jelenlétükkel a Classic Plus fekete kiegészítők ideális kontrasztot teremtenek a világos fürdőszobákban, WC-kben.
Erre a termékre a vásárlásától számított 3 év a gyártói garancia van. A garancia minden olyan anyag- és gyártási hibára kiterjed, amelyek károsítják a rendeltetés szerű használatot. A nem megfelelő kezelés vagy a természetes kopás okozta károk nem tartoznak ide. Ez a garancia nem korlátozza a törvényes jótállási jogokat.
Az egység csomag tartalmazza a fúrás nélküli felszereléshez, felragasztáshoz szüksége Power-Loc adaptereket valamint tartalmaz csavarokat és tipliket is falra szereléshez, így Ön dönthet, hogy fúrás nélkül vagy fúrással rögzít.
A Power-Loc szerelőrendszert rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen, pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag. Használható durva és kissé egyenetlen felületen is. A Power-Loc speciális ragasztó 24 óra alatt szilárdul meg tökéletesen. A csúcstechnológiából származó speciálisan kifejlesztett ragasztóanyagnak köszönhetően mindegyik rögzítőelem (adapter) 80 kg húzóerővel terhelhető. A rögzítőelemek könnyen eltávolíthatók maradványok nélkül.
Az adapter felragasztásának munka fázisai:
- A védő hátlap eltávolítása. Miután a felületet tiszta, nedves ruhával alaposan megtisztították, a ragasztó adapterekről a védő fóliát egyszerűen eltávolítják, és az adaptereket szorosan a kívánt helyzetbe nyomják. Az adapterek helyes helyzetét nyilak jelzik.
- Töltse fel a speciális ragasztóval. Az adapterek beépített csavarmenete optimálisan illeszkedik a ragasztócső menetéhez, ezáltal lehetővé téve az egyszerű és megbízható rögzítést. Ez lehetővé teszi a ragasztó pontos és egyenletes felhordását. Az adapter automatikusan meghatározza a megfelelő ragasztási felületet, valamint az alkalmazandó ragasztó mennyiségét. A ragasztót addig kell felhordni, amíg a másik oldalon lévő kisebb lyukba megjelenik a ragasztó.
- Várja meg a speciális ragasztó megszilárdulását. A Power-Loc speciális ragasztót a felragasztás/feltöltés után 24 órán át hagyja megszilárdulni. A száradási folyamat során az adaptert nem szabad benyomni, mozgatni, terhelni különben üregek képződhetnek a fal és az adapter között.
- WC-papírtartó felszerelése a ragasztó adapterekre. Az előírt száradási idő elteltével a fogast fel lehet tenni, és azonnal lehet használni, terhelni.
- Eltávolítás maradékok nélkül. A Power-Loc rendszer rendkívül nagy terhelésnek képes ellenállni, de nagyon egyszerűen eltávolítható. Az adapter leszereléséhez használjon fogót, vatosan, egyenletes erővel a felülettel párhuzamosan fordítsa el az adaptert. Annak érdekében, hogy teljesen eltávolítsa a ragasztót a durva felületek pórusairól, használhat vékony kaparót vagy műanyag kaparót is.

Classic Plus Fekete fali WC-papírtartó polccal – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc
Classic Plus Fekete fali WC-papírtartó polccal – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-LocClassic Plus Fekete fali WC-papírtartó polccal – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-LocClassic Plus Fekete fali WC-papírtartó polccal – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc

Akciós termék

19122 Modern, időtlen tükrös szekrény világítással, MDF korpusz, kristályüveg tükörajtók

19122 Modern, időtlen tükrös szekrény világítással, MDF korpusz, kristályüveg tükörajtók

Gyártó: Jokey Plastik Sohland GmbH, Németország
Méret: 60 cm x 74 cm x 14 cm
Szín: fehér
Anyag: MDF...
Ár 27% áfával: 26 940,- Ft
Akciós ár 27% áfával: 22 940,- Ft