Okos WC-ülőke LED-es éjszakai lámpával és akusztikus érzékelővel, műanyag, fehér, lecsapódásgátlós

Cikkszám: 699324
Raktáron
Ár 27% áfával: 21 680,- Ft
Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méretek: Fedél-36,8x44 cm/ülőke külső-37x41,5 cm/belső-24x29,5 cm/beépítési távolság-12,5-21 cm
Szín: fehér
Anyaga: duroplast
Súly: 2,7 kg
Easy Close lecsapódásgátló mechanizmus, Fix-Clip higiénikus rozsdamentes acél rögzítés.
Törhetetlen, karcálló, tartós és higiénikus. Közforgalmú WC-kben is ajánlott.
LED-es éjszakai lámpával, CR1632 típusú elemek tartozékok.
Tisztítás: semleges tisztítószerrel

A kiváló minőségű, fehér prémium duroplast WC-ülőke, ovális fedéllel. Nemcsak kényelmes, hanem praktikus kiegészítő funkciókkal is rendelkezik.
Az innovatív ülésnek akusztikus érzékelővel rendelkező LED éjszakai lámpája van. Az okos érzékelő automatikusan aktiválódik sötétben 45 dB (taps) feletti hanghatására. A világítás időtartama 30 másodperc. Az elemeket a csomag tartalmazza.
A lecsapodást az Easy-Close lecsapódásgátlós rendszer akadályozza meg. A WC-ülőke finoman és csendesen csukodik le.
A rozsdamentes acél Fix-Clip higiénikus rögzítőelem nemcsak a gyors beszerelést, hanem a tisztítást is lehetővé teszi, mivel a teljes ülőkét könnyen eltávolíthatják és újra rögzíthetik.
A rögzítés rugalmasan állítható a kereskedelemben kapható WC-csészékhez. Minden átalános WC-csészéhez használható. Egy kiegészítő gumi betét, amelyet a WC-csészéhez rögzített Fix-Clip rögzítéssel rögzítenek, megakadályozza a WC-ülőke csúszását, elmozdulását oldal irányba.
A prémium LED WC-ülőke duroplastból műanyagból készül. Nagyon jól alkalmazható megnövekedett közforgalmú WC-kben is, mint például üzletekben, irodákban, mivel karcálló, törhetetlen, kopásálló és cigarettákkal szemben is ellenálló. A higiéniai felületet is könnyű tisztítani.
Ennek a terméknek a vásárlásától számított 3 év garancia van. A jótállás az összes anyag- és gyártási hibára vonatkozik, amelyek befolyásolják a használatot. Nem tartozik ide a nem megfelelő kezelés vagy természetes kopás okozta károk. Ez a jótállás nem korlátozza a törvényes jótállási jogokat.

Okos WC-ülőke LED-es éjszakai lámpával és akusztikus érzékelővel, műanyag, fehér, lecsapódásgátlós
Okos WC-ülőke LED-es éjszakai lámpával és akusztikus érzékelővel, műanyag, fehér, lecsapódásgátlósOkos WC-ülőke LED-es éjszakai lámpával és akusztikus érzékelővel, műanyag, fehér, lecsapódásgátlósOkos WC-ülőke LED-es éjszakai lámpával és akusztikus érzékelővel, műanyag, fehér, lecsapódásgátlós

Akciós termék

VARDÖ ECO tükrös szekrény világítással - sötét natur fa színben

VARDÖ ECO tükrös szekrény világítással - sötét natur fa színben

Gyártó: Jokey Plastik Sohland GmbH, Németország
Méret: 65x80x17 cm
Szín: sötét natur fa
Anyag: fa...
Ár 27% áfával: 40 425,- Ft
Akciós ár 27% áfával: 9 000,- Ft