Power-Loc falifogas - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is

Cikkszám: 178195
Szállítási határidő: 3 héten belül
Ár 27% áfával: 2 745,- Ft
Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 4,2x4,5x7,4 cm
Szín: króm
Anyaga: krómozott
Fúrás, csavar, tipli nélkül - rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen
pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag.
Használható durva és kissé egyenetlen felületen is!
Kiszáradás után (24 óra!) akár 80 kg húzóerővel terhelhető.
Tisztítás: semleges tisztítószerrel

A dekoratív fogas törülközők, fürdőköpenyek és egyéb ruhadarabok felakasztására a fürdőszobában, de konyhában is alkalmas törölők, kötények felakasztására.
A Power-Loc szerelőrendszert rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen, pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag. Használható durva és kissé egyenetlen felületen is. A Power-Loc speciális ragasztó 24 óra alatt szilárdul meg tökéletesen. A csúcstechnológiából származó speciálisan kifejlesztett ragasztóanyagnak köszönhetően mindegyik rögzítőelem 80 kg húzóerővel terhelhető. A rögzítőelemek könnyen eltávolíthatók maradványok nélkül.
A fogas felszerelésének/felragasztásának munka fázisai:
- A védő hátlap eltávolítása Miután a felületet tiszta, nedves ruhával alaposan megtisztították, a ragasztó adapterről a védő fóliát egyszerűen eltávolítják, és az adaptert szorosan a kívánt helyzetbe nyomják. Az adapter helyes helyzetét nyilak jelzik.
- Töltse fel a speciális ragasztóval Az adapter beépített csavarmenete optimálisan illeszkedik a ragasztócső menetéhez, ezáltal lehetővé téve az egyszerű és megbízható rögzítést. Ez lehetővé teszi a ragasztó pontos és egyenletes felhordását. Az adapter automatikusan meghatározza a megfelelő ragasztási felületet, valamint az alkalmazandó ragasztó ennyiségét. A ragasztót addig kell felhordni, amíg a másik oldalon lévő kisebb lyukba megjelenik a ragasztó.
- Várja meg a speciális ragasztó megszilárdulását A Power-Loc speciális ragasztót a felragasztás/feltöltés után 24 órán át hagyja megszilárdulni. A száradásifolyamat során az adaptert nem szabad benyomni, mozgatni, terhelni különben üregek képződhetnek a fal és az adapter között. Fogas felszerelése a ragasztó adapterre Az előírt száradási idő elteltével a fogast fel lehet tenni, és azonnal lehet használni, terhelni.
- Eltávolítás maradékok nélkül A Power-Loc rendszer rendkívül nagy terhelésnek képes ellenállni, de nagyon egyszerűen eltávolítható. Az adapter leszereléséhez használjon fogót, óvatosan, egyenletes erővel a felülettel párhuzamosan fordítsa el az adaptert a fogóval. Annak érdekében, hogy teljesen eltávolítsa a ragasztót a durva felületek pórusairól, használhat vékony kaparót vagy műanyag kaparót is.

Power-Loc falifogas - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is
Power-Loc falifogas - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen isPower-Loc falifogas - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is