Prémium fali polc – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc

Cikkszám: 204092PL
Raktáron
Ár 27% áfával: 18 955,- Ft
Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 24x13,5x6,5 cm
Szín: fényes
Anyaga: rozsdamentes acél
A Wenko prémium sorozata ötvözi az elegáns formákat és a magas minőséget. 10 év gyártói garancia
Az egység csomag tartalmazza a fúrás nélküli felszereléshez szüksége Power-Loc adaptereket
és csavarokat és tipliket is falra szerelését, így Ön dönt, hogy fúr vagy ragaszt.
Ragasztható sima, durva és kissé egyenetlen felületre (csempe, kő, üveg, beton, fém, fa, műanyag)
tartósan megterhelhetők akár 80 kg húzóerővel is. Tisztítás: semleges tisztítószerrel.

A praktikus fali polc további tárolóhelyet biztosít a fürdőszobában, és ideális minden olyan ápolási termék tárolására, amelyeknek a fürdőszobában még nem volt állandó helye. A praktikus, átlátszó műanyag betétnek köszönhetően az összes tégelyt, flakont mindig biztonságosan, áttekinthetően és elérhető helyen lehet tárolni a dekoratív WENKO prémium polcon.
A Wenko prémium sorozata ötvözi az elegáns formákat és a magas minőséget. A sorozat fürdőszobai kiegészítői nemes kivitelben készülnek, fényes, rozsdamentes acélból, ideálisak nedves területeken történő használatra.
Erre a termékre a vásárlásától számított 10 év a gyártói garancia van. A garancia minden olyan anyag- és gyártási hibára kiterjed, amelyek károsítják a rendeltetés szerű használatot. A nem megfelelő kezelés vagy a természetes kopás okozta károk nem tartoznak ide. Ez a garancia nem korlátozza a törvényes jótállási jogokat.
Az egység csomag tartalmazza a fúrás nélküli felszereléshez, felragasztáshoz szüksége Power-Loc adaptereket valamint tartalmaz csavarokat és tipliket is falra szereléshez, így Ön dönthet, hogy fúrás nélkül vagy fúrással rögzít.
A Power-Loc szerelőrendszert rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen, pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag. Használható durva és kissé egyenetlen felületen is. A Power-Loc speciális ragasztó 24 óra alatt szilárdul meg tökéletesen. A csúcstechnológiából származó speciálisan kifejlesztett ragasztóanyagnak köszönhetően mindegyik rögzítőelem (adapter) 80 kg húzóerővel terhelhető. A rögzítőelemek könnyen eltávolíthatók maradványok nélkül.
Az adapter felragasztásának munka fázisai:
- A védő hátlap eltávolítása. Miután a felületet tiszta, nedves ruhával alaposan megtisztították, a ragasztó adapterekről a védő fóliát egyszerűen eltávolítják, és az adaptereket szorosan a kívánt helyzetbe nyomják. Az adapterek helyes helyzetét nyilak jelzik.
- Töltse fel a speciális ragasztóval. Az adapterek beépített csavarmenete optimálisan illeszkedik a ragasztócső menetéhez, ezáltal lehetővé téve az egyszerű és megbízható rögzítést. Ez lehetővé teszi a ragasztó pontos és egyenletes felhordását. Az adapter automatikusan meghatározza a megfelelő ragasztási felületet, valamint az alkalmazandó ragasztó mennyiségét. A ragasztót addig kell felhordni, amíg a másik oldalon lévő kisebb lyukba megjelenik a ragasztó.
- Várja meg a speciális ragasztó megszilárdulását. A Power-Loc speciális ragasztót a felragasztás/feltöltés után 24 órán át hagyja megszilárdulni. A száradási folyamat során az adaptert nem szabad benyomni, mozgatni, terhelni különben üregek képződhetnek a fal és az adapter között
- Polc felszerelése a ragasztó adapterekre. Az előírt száradási idő elteltével a fogast fel lehet tenni, és azonnal lehet használni, terhelni.
- Eltávolítás maradékok nélkül. A Power-Loc rendszer rendkívül nagy terhelésnek képes ellenállni, de nagyon egyszerűen eltávolítható. Az adapter leszereléséhez használjon fogót, óvatosan, egyenletes erővel a felülettel párhuzamosan fordítsa el az adaptert. Annak érdekében, hogy teljesen eltávolítsa a ragasztót a durva felületek pórusairól, használhat vékony kaparót vagy műanyag kaparót is.

Prémium fali polc – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc
Prémium fali polc – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-LocPrémium fali polc – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-LocPrémium fali polc – fúrás nélküli rögzítéssel – Power-Loc

Akciós termék

Libertá Függeszthető tároló - Zoknikhoz, ruhaneműkhöz, törölközőkhöz, cipőkhöz stb.

Libertá Függeszthető tároló - Zoknikhoz, ruhaneműkhöz, törölközőkhöz, cipőkhöz stb.

Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 15x30x122 cm
Szín: szürke
Anyaga: Vlies...
Ár 27% áfával: 3 135,- Ft
Akciós ár 27% áfával: 1 490,- Ft