Power-Loc 2 karos törölközőtartó - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is

Cikkszám: 196670
Szállítási határidő: 3 héten belül
Ár 27% áfával: 8 250,- Ft
Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 4x37,5x11 cm
Szín: króm
Anyaga: krómozott
Fúrás, csavar, tipli nélkül - rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen
pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag.
Használható durva és kissé egyenetlen felületen is!
Kiszáradás után (24 óra!) akár 80 kg húzóerővel terhelhető.
Tisztítás: semleges tisztítószerrel

A WENKO fürdőszoba sorozatának diszkrét törülközőtartója gyorsan és egyszerűen megoldja a fürdőszobában a hiányzó törölközőtartót. A praktikus rudak fényes krómból készülnek, és ezek rögzítéséhez kevés hely szükséges. A két egymásra helyezett, mozgatható kar elegendő helyet biztosít két törülköző számára.
A Power-Loc szerelőrendszert rendkívül szilárdan tart az összes alkalmas felületen, pl. csempe, természetes kő, üveg, beton, fém, fa és sok műanyag. Használható durva és kissé egyenetlen felületen is. A Power-Loc speciális ragasztó 24 óra alatt szilárdul meg tökéletesen. A csúcstechnológiából származó speciálisan kifejlesztett ragasztóanyagnak köszönhetően mindegyik rögzítőelem 80 kg húzóerővel terhelhető. A rögzítőelemek könnyen eltávolíthatók maradványok nélkül.
A törölközőtartó felszerelésének/felragasztásának munka fázisai:
- A védő hátlap eltávolítása. Miután a felületet tiszta, nedves ruhával alaposan megtisztították, a ragasztó adapterekről a védő fóliát egyszerűen eltávolítják, és az adaptereket szorosan a kívánt helyzetbe nyomják. Az adapterek helyes helyzetét nyilak jelzik.
- Töltse fel a speciális ragasztóval Az adapterek beépített csavarmenete optimálisan illeszkedik a ragasztócső menetéhez, ezáltal lehetővé téve az egyszerű és megbízható rögzítést. Ez lehetővé teszi a ragasztó pontos és egyenletes felhordását. Az adapter automatikusan meghatározza a megfelelő ragasztási felületet, valamint az alkalmazandó ragasztó mennyiségét. A ragasztót addig kell felhordni, amíg a másik oldalon lévő kisebb lyukba megjelenik a ragasztó.
- Várja meg a speciális ragasztó megszilárdulását A Power-Loc speciális ragasztót a felragasztás/feltöltés után 24 órán át hagyja megszilárdulni. A száradásifolyamat során az adaptert nem szabad benyomni, mozgatni, terhelni különben üregek képződhetnek a fal és az adapter között.
- Törölközőtartó felszerelése a ragasztó adapterekre Az előírt száradási idő elteltével a törölközőtartót fel lehet tenni, és azonnal lehet használni, terhelni. Eltávolítás maradékok nélkül A Power-Loc rendszer rendkívül nagy terhelésnek képes ellenállni, de nagyon egyszerűen eltávolítható.
- Az adapter leszereléséhez használjon fogót, óvatosan, egyenletes erővel a felülettel párhuzamosan fordítsa el az adaptert. Annak érdekében, hogy teljesen eltávolítsa a ragasztót a durva felületek pórusairól, használhat vékony kaparót vagy műanyag kaparót is.

Power-Loc 2 karos törölközőtartó - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is
Power-Loc 2 karos törölközőtartó - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen isPower-Loc 2 karos törölközőtartó - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen isPower-Loc 2 karos törölközőtartó - erős tartás fúrás nélkül még durva és kissé egyenetlen felületen is

Akciós termék

Mosóháló 1 kg ruhához - A finom és a kis ruhaneműk védelme

Mosóháló 1 kg ruhához - A finom és a kis ruhaneműk védelme

Gyártó: WENKO-WENSELAAR GMBH & CO. KG, Németország
Méret: 45 cm x 25 cm, 1 kg ruhához
Szín: fehér...
Ár 27% áfával: 1 010,- Ft
Akciós ár 27% áfával: 350,- Ft